Geen problemen meer met smartphone opladers

Je kent misschien wel het probleem van een smartphone oplader die je hebt voor (uiteraard) je smartphone en deze geeft er plotseling de brui aan. Dan zit jij natuurlijk met het probleem dat je smartphone niet meer kan worden opgeladen. Tenzij je een smartphone hebt die vrienden of familie ook in bezit hebben je dus hun smartphone oplader mogelijk kunt lenen zul je anders gewoon een nieuwe moeten kopen en ook direct nodig hebben. Je moet dan maar net het geluk hebben dat een dergelijke smartphone oplader ergens op voorraad is. Natuurlijk zul je met een dergelijk probleem niet vaak worden geconfronteerd, maar in de toekomst zal het sowieso niet moeilijk zijn om aan een smartphone oplader te gaan komen, want deze zullen namelijk universeel gaan worden gemaakt.

Dure of goedkope smartphone; zelfde oplader

Of je nu een dure of een goedkope smartphone in je bezit hebt; de oplader is hetzelfde. Voor consumenten een ideale situatie, want stel dat je ergens bent en je hebt een lege batterij, dan weet je dus al gewoon dat je je smartphone zult kunnen opladen. Immers heeft ieder ander gewoon de exact zelfde oplader voor zijn of haar smartphone als jou. Dat is dus erg gemakkelijk van deze nieuwe maatregel.

Telefoonmerken niet blij

Telefoonmerken zijn uiteraard een beetje de dupe van de maatregel, want zij zullen nu minder geldt aan los verkochte opladers kunnen verdienen. Tevens zullen zij hun smartphones dus ook op een dermate manier moeten ontwikkelen dat de universele smartphone oplader erop kan worden aangesloten. Of telefoonmerken nu wel of niet tevreden zijn maakt verder niet uit, want ze hebben het gewoon met de maatregel te doen. Zoals gezegd maakt het dus niet uit of je een dure of goedkope smartphone hebt, want straks is qua opladers allemaal een pot nat.

Previous post:

Next post: